BOARD GAMES NIGHT .

BOARD GAMES NIGHT

OBIECTIVE

  • Dezvoltarea si antrenarea creativitatii;
  • Ascultare si reactie;
  • Managementul timpului;
  • Adaptarea la stimuli externi;
  • Constientizarea rolului personal in succesul echipei;
  • Fair-play.

 

Te invitam sa intri intr-o lume plina de imaginatie si jocuri care iti solicita gandirea strategica. Am pregatit pentru tine cele mai cunoscute si interactive board game-uri, care iti vor stimula interactivitatea si puterea de negociere.

Catan a fost desemnat jocul anului 1995, iar de atunci popularitatea lui a crescut constant. Desi, simplu de invatat, Catan, este unul dintre cele mai complexe jocuri din punct de vedere al strategiei. Fiecare participant se transforma intr-un colonist si incearca sa dezvolte un teritoriu pe care il va sustine cu resursele castigate in joc.

Dixit a fost lansat in 2008, iar in 2010 a devenit jocul anului in Germania. Printre premiile importante din palmares se numara cel din 2010 oferit de Games Magazine pentru Best New Party Game of the Year. Dixit pune la dispozitie un pachet de carti cu imagini fantasy, iar jucatorul trebuie sa aleaga cartile care corespund cu titul sugerat de povestitor. Fiecare jucator va avea ocazia sa fie un povestitor, astfel incat toti membrii echipei intra in ambele roluri pe care le ofera scenariul modular al board game-ului. Dixit stimuleaza multiple abilitati, de la creativitate pana la viteza de reactie.

 

JOCURI DISPONIBILE: Dixit, Catan, Cranium, Monopoly, Story Cubs, Trivia, King of Tokyo, Alias, Scrabble, Mafia, Europolis …. plus un Poker cu dealer inclus. 

 

Project manager: Ciprian Cristea

 

 

Durata: 3 ore

Numar de persoane: 8 - 40

Numar traineri: 2 - 4COMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

Numele:
   
Email:
   
Telefon:
   
Subiectul:
   

Cele mai recente programe de teambuilding

TRAINING TO PERFECTION

EQlibrat – Inteligenţa Emoţională

Teambuilding digital

The Go Game

BOARD GAMES NIGHT

TURNIRUL CAVALERILOR

CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI

RECICL' ART

THE SOUND WIZARDS

ReCreate

VANATOAREA DE RESURSE

THE ROCK DEPARTMENT

STORYTELLERS

TREASURE HUNT

MAKING OF

ATELIERE CU CORZI