CONCEPT PARTY .

Petreceri tematice

Aveți ceva de sărbătorit? Crăciunul, finalul de an sau poate un succes răsunător pe care compania l-ați obținut? Vreți ceva mai mai special decât clasicele ”ieșiri în oraș cu toata gașca din firmă”? Ei bine știm exact cum puteți marca momentul: cu un super party Teambuilding Inovativ.
Echipa noastră de profesioniști îți propune o serie de petreceri tematice care te vor transpune garantat în lumea și atmosfera pe care le vom crea special pentru tine și echipa ta!
Noi venim cu povestea, decorul, muzica, artiștii, momentele speciale, mâncăruri și băuturi alese, iar voi veniți cu buna dispoziție.
Iata doar câteva idei de petrecere care cu siguranță vor face senzație:

 

TÂRG MEDIEVAL

Petrecere corporate de Crăciun

Conceptul de față transformă locația aleasă într-un amuzant târg țărănesc din perioada medievală. Invitații vor fi așteptați de actori, într-un spațiu decorat cu o spânzurătoare, un jug pentru pedepsirea hoților, o roată pentru execuții, o ghilotină, baloți de paie, dovleci etc.

În debutul serii, participanții se vor fotografia folosind obiectele de tortură, în decourile din locație și vor primi la intrare o pungă cu bănuți de lemn pe care îi vor putea folosi ulterior. În punguță se va afla și un text de bun venit scris în stil medieval. Textul conține și o serie de cuvinte și expresii pe care participanții le vor folosi pe parcursul evenimentului. Fotografiile realizate se printează pe loc și se expun la fața locului.

Pe fiecare masă există o mică ghilotină cu ajutorul căreia participanții își vor tăia pâinea. Se va mânca fără tacâmuri și vor exista boluri cu apă pentru spălatul pe mâini. Meniul este adaptat, pe cât posibil, temei evenimentului.

Seara va fi deschisă de toboșarul satului care va avea rolul de prezentator pe tot parcursul petrecerii. Prezentările și discursurile vor fi adaptate temei.

 

PROHIBITON CHRISTMAS PARTY

“ E bine să lași băutura. Dar să nu uiți unde.”

Conceptul își propune realizarea unui eveniment care să înglobeze atmosfera anilor ’20 tipică gangsterilor, jazz-ului, charleston-ului și prohibiției alcoolului din Statele Unite. Participanții vor primi invitații la petrecerea cunoscutului mafiot Don Christmas, pe care va fi scrisă parola ce trebuie spusă la intrare. Fiecare grup de invitați își va alege un nume de familie mafiot.

Locația, muzica și evenimentele serii vor fi adaptate temei. Ținuta tipică perioadei este obligatorie. MC-ul prezintă în maniera tipică anilor fiecare eveniment al serii și oferă “familiilor” la sosire un cadou surpriză de bun venit.

Toți invitații vor avea la dispoziție un plic cu bani (bancnote de monopoly/chip-uri), pe care îi vor folosi pe parcursul serii pentru a-și cumpăra băutura/pentru a lăsa bacșiș chelnerilor.

MOMENTE ARTISTICE: personajele epocii, Al Capone, Elliot Ness etc, vor avea momente de step/pantomimă sau momente comice.
CONCURSURI: tras la țintă, karaoke live cu orchestra de jazz etc.
CONCERT: trupă de jazz/swing/trupă de cover-uri
TRUPA OBLIGO: 3 intervenții adaptate temei
DJ: asigură, pe tot parcursul serii, atmosfera muzicală specifică atât sărbătorii, cât și perioadei.
JOCURI DE NOROC: black jack, ruletă, poker.

 

AVENTURI ÎN ŢARA MINUNILOR

A fost o dată ca niciodată, o domnişoară extrem de curioasă din fire, care s-a pierdut într-o grădină cu ciudaţi, zisă şi Ţara Minunilor. Dar cel mai ciudat din toţi era Pălărierul Nebun, omul – spectacol, alături de care nimeni nu se putea plictisi vreodată. Ca invitaţi ai acestuia, veţi descoperi o lume de poveste unică şi veţi afla toate secretele din Ţara Minunilor.

 

CHOCOLATE FACTORY

Nu există copil sau adult care să nu iubească ciocolata. Prin urmare, vă propunem o călătorie în fabuloasa fabrică a lui Willy Wonka, unde veţi retrăi o poveste magică, plină de aventură şi surprize dulci.

Petrecerea va fi găzduită de un amfitrion îmbrăcat în stilul celebrului Willy Wonka, patronul fabricii de ciocolată! El va primi invitaţii alături de hostesse, întreţinând atmosfera pe parcursul întregului eveniment.

Invitaţii vor servi o mostră din faimoasa ciocolată Wonka, iar cei ce vor descoperi biletele de aur (bine ascunse în decorurile sălii), vor avea parte de o supriză inedită în cadrul petrecerii.

Petrecerea se va încheia în ritm de dans, cu un concert al unui cover band.

 

ARABIAN NIGHTS

Dacă aţi citit poveştile celor 1001 de nopţi, atunci cu siguranţă visaţi la misterul, magia şi opulenţa din palatul lui Harun Al Raşid. V-ar fi plăcut să cunoaşteţi o frumoasă Şeherezadă sau un djin albastru care să vă împlinească trei dorinţe! Ei bine, visele sunt pe cale să vi se împlinească iar dorinţele voastre ne devin porunci, în cadrul unei seri de neuitat! Veţi avea ocazia să vă delectaţi cu dansuri orientale, fachiri şi delicatese culinare încântătoare. Pentru o noapte, veţi fi sultani şi prinţese, cum nici cu gândul n-aţi gândit!

Perne moi, drapaje colorate, imitaţii ale unor turle de castel, lumini arhitecturale şi narghilele, toate aceste elemente vă vor transpune imediat în lumea basmelor orientale.

Invitaţii vor fi întâmpinaţi de un amfitrion costumat în sultan, care se va întreţine atmosfera şi o va face incendiară. Ca momente interactive propunem un dans autentic al cadânelor şi o reprezentaţie a unor fachiri iscusiţi. Iar spre miezul nopţii, duhurile rele vor fi alungate printr-un spectacol de foc poi.

Evident, mâncarea şi băutura vor fi cu specific arăbesc. Iar petrecerea se va încheia cu un concert tematic.

 

VIVA LA FIESTA

Ay Ay Ay, ariba ariba!

Petrecerile mexicane sunt recunoscute prin dinamism, energie pozitivă şi poftă de viaţă. Invitaţii vor vedea o nouă faţă a distracţiei, condimentată cu un decor inedit, dansuri tradiţionale şi mariachi. Elementele cu specific mexican, supradimensionate – chilli, sombrero, cactuşi şi alte podoabe ale deşertului vă vor transpune imediat în Ţara lui Speedy Gonzales!

Petrecerea va fi găzduită de un amfitrion care îi va primi pe invitaţi şi va asigura o atmosfera ”muy caliente” pe parcursul întregului eveniment. Pentru a simţi cât mai bine ritmul fierbinte, participanții vor învăţa câteva dansuri tradiţionale. Vor descoperi apoi o “Santa Piñata” uriaşă, în formă de Moş Crăcium, umplută cu dulciuri de forme speciale şi mici cadouri.

Dupa dans, tequila şi cântec, invitaţii se pot delecta cu mâncare tradiţional mexicană, extrem de gustoasă dar atenţie – şi foarte picantă.

Pe parcursul întregului eveniment va cânta o trupă de mariachi iar seara se poate încheia cu un concert.

 

CHIC BOUTIQUE

Some like it hot!

Dacă doriţi să descoperiţi conceptul de kitscy chic, cu dans, nebunie şi senzualitate, atunci intraţi cu încredere şi entuziasm în Chic Boutique! Satisfacţia este garantată! Decorul spectaculos, zona special dedicată recepţiei şi tematica ringului de dans vor oferi o experienţă unică, despre care vă veţi aminti oricând cu mare plăcere şi…un zâmbet misterios.

E timpul pentru combinaţii inedite de roz aprins şi negru, care vor oferi un plus de atracţie serii! Le veţi regăsi în tapete, perne, scaune şi alte mici elemente de decor, pe lângă disco ball, fabuloasele fântâni de ciocolată roz şi piesele de mobilier cu design futurist.

Petrecerea va fi găzduită de un amfitrion cu totul neobişnuit, care va primi invitaţii alături de hostesse şi le va oferi pahare cu şampanie roze.
Pe parcursul evenimentului, participanții vor putea învăţa câteva dansuri de societate pentru toate gusturile.
Propunem un moment de magie susţinut de un cunoscut magician / mentalist, pentru un plus de interacţiune.
Petrecerea se poate încheia cu un concert de jazz.

 

SALVAREA LUI MOȘ CRĂCIUN
Program special pentru copiii angajaților

Multe companii organizeză evenimente pentru copii, însă noi vă propunem un program altfel: inteligent, interactiv, amuzant, pe care cei mici garantat nu îl vor uita mult timp de acum înainte.

Scenariu

Moș Crăciun a fost răpit iar darurile au fost furate. Pornind de la indiciile lăsate de acesta, copiii – ajutați de un detectiv și de o echipa de elfi – încep operațiunea de salvare. Copiii vor fi împărțiți în echipe, în funcție de vârstă. Probele sunt și ele concepute ținând cont de acest aspect. Rezolvarea fiecărei probe duce la recuperarea unei părți din armura magică purtată de Gardianul Crăciunui. Acesta va sta pe un tron și va prinde puteri cu fiecare parte de armură recuperată de copii, ajutându-l astfel pe Moș Crăciun să se elibereze.

Acest program propune introducerea copiilor într-o lume magică, în care totul este posibil. Actorii implicați vor menține pe tot parcursul evenimentului atmosfera misterioasă și se vor asigura în același timp de nota distractivă.

 

IMPORTANT: Toate programele artistice pot fi adaptate și modificate în funcție de cererile clientului. Acestea pot integra concerte live, pantomime, acrobați, MC, DJ, spectacole de improvizație, momente umoristice scrise special pentru client, dansatori etc.

De asemenea se pot asigura decoruri, costume, un studio foto adaptat scenariului, cu printare de fotografii pe loc, filmare și montaj profesional.

 COMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

Numele:
   
Email:
   
Telefon:
   
Subiectul:
   

Prin trimiterea acestui e-mail vă dați acordul pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

Cele mai recente programe de teambuilding

Wellbeing

Reciclare creativa

LEADERSHIP & COACHING LEAGUE

ARTA REZULTATELOR PRIN INFLUENȚĂ POZITIVĂ

MANAGEMENTUL CONFLICTELOR

MANAGEMENTUL STRESULUI

INFLUENȚARE ȘI PERSUASIUNE

INTELIGENTA EMOTIONALA

GĂSIREA MOTIVAȚIEI

TRAINING TO PERFECTION

EQlibrat – Inteligenţa Emoţională

Teambuilding digital

Fotografia ca mod de cunoastere a lumii

FOTOGRAFIA CU TELEFONUL MOBIL

The Go Game

BOARD GAMES NIGHT

TURNIRUL CAVALERILOR

DEMOCRATIC PARTY

CALEA CATRE ARMONIE PRIN AIKIDO

ESCAPE GAME

INVINCIBILA ARMADA

FEARLESS

READ MY BODY LANGUAGE

IGLOO RESORT

Teatru de Crăciun

Impro Shows

CONCEPT PARTY

SUNT TIMID, DAR MA TRATEZ!

CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI

RECICL' ART

THE SOUND WIZARDS

ReCreate

VANATOAREA DE RESURSE

THE ROCK DEPARTMENT

STORYTELLERS

DO IT YOURSELF

S.W.A.T TEAM

quiz show

PIMP YOUR RIDE

TEAM EXPLOSION

CITY BOUND

TABARA INDIENILOR

GOLDEN TICKET

TREASURE HUNT

THE AGENCY

24 HOURS JOB

ASEDIUL CETATII

EPOPEE NAVALA PE HERASTRAU

TAM! TAM!

WATCH…WORK…PLAY

PERIPATETICA

DE GUSTIBUS

RENT A PLAY

ANDREEA, AI LEGATURA….

MAKING OF

T-SHIRT STENCIL

SLICK DRUM SESSION

OUTBACK

SPORTS DAY

HOARDA DE AUR

ICAR

CURLING CORPORATE CUP

DELTA DUNARII VAZUTA DIN CANOTCA

CALARE PE CAI PUTERE!

TEAM BUILDING IN GOANA CALULUI

TOATE PANZELE SUS!

PE APE

ATELIERE CU CORZI

CURAJUL DE “A FI”

VORBIM vs. COMUNICAM

3D – DEZBATERE / DISCUTIE / DIALOG

CURAJUL DE A SPUNE „DA”

DRESS FOR SUCCESS

RAU, RATUSCA, RAMURICA

NESPUS

TIME TO WIN