The Go Game .

The Go Game

Obiective

  • Familiarizarea cu istoria și cu valorile brandului;
  • Managementul resurselor și al timpului;
  • Stimularea competitivității într-un mod productiv;
  • Dezvoltarea spontaneității și a creativității;
  • Conștientizarea rolului personal în succesul echipei.

Interactiv, versatil și distractiv, The Go Game utilizează drept platformă o aplicaţie intuitivă pentru smartphone şi se bazează pe conceptul de gamification, printre principalele activităţi numărându-se puzzle-urile location-based, provocările între echipe, interacţiunile cu actori, misiunile creative de tip foto/video şi întrebările de tip trivia.

Ce înseamnă asta mai exact? Că tu îți împarți angajații în echipe, iar noi le propunem o serie de provocări, adaptate necesităților tale de comunicare internă și valorilor brandului pe care îl reprezinți. Provocările se trimit prin intermediul aplicației, tot prin aplicație urmând să fie încărcate și materialele realizate de utilizatori, de la răspunsuri la quizuri, la poze și clipuri video cu întreaga echipă.

Angajaţii conlucrează pentru îndeplinirea fiecărui obiectiv și primesc puncte la fiecare etapă a jocului. The Go Game le testează în primul rând spiritul de echipă şi colegialitatea, iar la final, toată lumea are ceva de câştigat, de la premiile propuse, care se acordă în funcție de punctajul realizat, la relații mai strânse cu colegii de echipă și experiențe memorabile.

Rezultat

Echipa ta își explorează colaborativ creativitatea, îmbunătățindu-și capacitatea de asimilare a informațiilor noi, viteza de răspuns la provocări neașteptate și nivelul general de coeziune. În plus, la final, poți comunica intern, prin intermediul unui site protejat prin parolă, sau poți publica prin intermediul rețelelor

Durata: 1/2 zi sau 1 zi întreagă

Numar de persoane: între 15 și 1000 paxCOMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

Numele:
   
Email:
   
Telefon:
   
Subiectul:
   

Cele mai recente programe de teambuilding

TRAINING TO PERFECTION

EQlibrat – Inteligenţa Emoţională

Teambuilding digital

The Go Game

BOARD GAMES NIGHT

TURNIRUL CAVALERILOR

CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI

RECICL' ART

THE SOUND WIZARDS

ReCreate

VANATOAREA DE RESURSE

THE ROCK DEPARTMENT

STORYTELLERS

TREASURE HUNT

MAKING OF

ATELIERE CU CORZI