ReCreate .

Workshop de creative thinking

OBIECTIVE

  • Dezvoltarea si antrenarea creativitatii
  • Cresterea increderii in propria persoana
  • Lucrul in echipa
  • Ascultare si reactie
  • Relaxare prin joc

Creativitatea este o calitate ce apartine tuturor. Cu toate acestea, sintagma “eu nu sunt o persoana creativa” este transformata foarte usor in eticheta si purtata de multi.

Cateodata insa uitam cata imaginatie si creativitate se ascund in lucrurile mici precum alegerea unei cani in care sa ne bem cafeaua zilnica sau inventarea unei minciuni nevinovate care sa ne scoata dintr-un bucluc. Asa ca as putea spune ca ne folosim de creativitate atat de des, incat nici nu ne mai dam seama ca o facem.

Creativitatea este un instrument. Si ca in cazul oricarui instrument, exista metode prin care sa o descoperim, sa o utilizam si sa o dezvoltam in favoarea noastra, pentru a ajunge la generearea acelor idei marete care sa schimbe lumea. Sau macar lumea noastra. Exact acesta este scopul workshop-ului ReCreate.

Timp de 4 ore, vom descoperi impreuna declansatorul creativitatii, printr-o serie de exercitii de dezvoltare personala frumos impletite cu aplicarea de tehnici si metode din advertising si marketing. In plus, vom identifica blocajele intalnite in exprimarea creativitatii. Cu alte cuvinte, vom afla de ce ne e greu sa scoatem ideile din noi si sa le punem in practica.

Tehnicile si metodele de utilizare si dezvoltare a gandirii creative utilizate vor fi cu focalizare pe brainstorming. Vom personaliza programul in functie de domeniul de activtate al echipei astfel incat toti participantii la atelier vor avea un rol. Apoi, vom pune ideile nascocite in practica, realizand produse concrete, printr-o serie de exercitii si role-play-uri.

EXERCITII PRACTICE

The six thinking hats
The three-way to brainstorm
Show me the idea!

Project manager: Adriana Beștea

Programe similare:

Logo TBI Vorbim vs. Comunicam

Logo TBI Compozitor pentru o zi

Logo TBI Storytellers

Durata: 4 ore

Numar de persoane: min. 6 – max. 50

Numar traineri: 1COMPLETEAZĂ ȘI TE CONTACTĂM NOI

Numele:
   
Email:
   
Telefon:
   
Subiectul:
   

Cele mai recente programe de teambuilding

TRAINING TO PERFECTION

EQlibrat – Inteligenţa Emoţională

Teambuilding digital

The Go Game

BOARD GAMES NIGHT

TURNIRUL CAVALERILOR

CALATORIE SPRE CENTRUL PAMANTULUI

RECICL' ART

THE SOUND WIZARDS

ReCreate

VANATOAREA DE RESURSE

THE ROCK DEPARTMENT

STORYTELLERS

TREASURE HUNT

MAKING OF

ATELIERE CU CORZI