News

Noi si proaspete.

WORKSHOP FOTO IN NATURA, IN INIMA BUCURESTIULUI

La inceput de an, am dat o tura pentru relaxare, poze si prospectie in Parcul National Vacaresti. Intr-o zi cu soare si zapada am descoperit in mijlocul orasului o lume plina de viata, salbatica si spectaculoasa inconjurata de blocuri, supermarket-uri si mall-uri.
Povestea parcului incepe cu un reportaj amplu publicat de National Geographic. Atunci, romanii si mai ales bucurestenii au aflat ca in mijlocul orasului se afla un spatiu de aproape 190 de hectare pe care natura l-a recucerit in ultimii 23 de ani. Dupa succesul inregistrat de articolul cu pricina, pin urma unor frumoase si laudabile campanii de presa si prin implicare a multor ONG-uri, Gropa Vacaresti a fost declarata Parc National si salvata de interesele imobiliare.
Incepand din acest an, va propunem un workshop foto in natura chiar in Bucuresti. Inca se lucreaza la catalogarea tuturor speciilor de plante si animala care traiesc aici, asa ca va asteptam sa le descoperim impreuna. In aceasta expeditie ne va ajuta colegul nostru fotogaf Silviu Hudini.

Recomandari locatii

    Lasă un comentariu aici.